English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RUCI TAKON DANIELSSON - Kryetari i Parlamentit, Gramoz Ruci, gjate nje takimi Drejtorin e Pergjithshem per Fqinjesine dhe Negociatat e Zgjerimit, Christian Danielsson, ne Kryesine e Kuvendit, ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Hene, 09 Tetor 2017


Kryetari i Parlamentit, Gramoz Ruci, gjate nje takimi Drejtorin e Pergjithshem per Fqinjesine dhe Negociatat e Zgjerimit, Christian Danielsson, ne Kryesine e Kuvendit, ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Hene, 09 Tetor 2017


Kryetari i Parlamentit, Gramoz Ruci, gjate nje takimi Drejtorin e Pergjithshem per Fqinjesine dhe Negociatat e Zgjerimit, Christian Danielsson, ne Kryesine e Kuvendit, ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Hene, 09 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3