English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E ASAMBLESE SE PS - Kryeministri, Edi Rama, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Evis Kushi, Majlinda Bufi, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Mirela Kumbaro, Ditmir Bushati, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Ilir Zela, Vangjush Dako, Endri Fuga, Safet Gjici, Erion Veliaj, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Endri Fuga, Safet Gjici, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Fatmir Xhafaj, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Fatmir Xhafaj, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Fatmir Xhafaj, Gramoz Ruci, Sadri Abazi, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Fatmir Xhafaj, Gramoz Ruci, Sadri Abazi, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Sadri Abazi, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Erion Veliaj, Sadri Abazi, duke hyre nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Termet Peci, Niko Peleshi, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Alfred Dalipi, Besnik Baraj, Artan Lame, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, ku Kryeministri Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Mimi Kodheli, Ilir Xhakolli, Safet Gjici, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Erion Brace, Safet Gjici, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Erion Brace, Safet Gjici, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Erion Brace, Safet Gjici, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018


Kryeministri, Edi Rama, Fatos Tushe, Erion Brace, Safet Gjici, duke dale nga nje mbledhje e Asamblese Kombetare te PS, nga ku Rama foli me tone pozitive per bilancin e 100 diteve te qeverisjes.
Kategori: PS
E Shtune, 06 Janar 2018

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 46