English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KRYEMADHI BASHKEBISEDIM ME GAZETARE - Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se partia qe ajo drejton dhe PD do te ndertojne nje platforme politike me objektiv rrezimin e Edi Rames.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se partia qe ajo drejton dhe PD do te ndertojne nje platforme politike me objektiv rrezimin e Edi Rames.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se partia qe ajo drejton dhe PD do te ndertojne nje platforme politike me objektiv rrezimin e Edi Rames.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se partia qe ajo drejton dhe PD do te ndertojne nje platforme politike me objektiv rrezimin e Edi Rames.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 08 Janar 2018


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku u shpreh se partia qe ajo drejton dhe PD do te ndertojne nje platforme politike me objektiv rrezimin e Edi Rames.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 08 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5