English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FUTBOLL PARTIZANI KASTRIOTI - Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Mesfushori i Partizanit, Bruno Telushi, duke mare cmimin si Sportisti i Vitit 2018, akorduar nga Shoqata Patriotike Cameria, perpara ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Mesfushori i Partizanit, Bruno Telushi, duke mare cmimin si Sportisti i Vitit 2018, akorduar nga Shoqata Patriotike Cameria, perpara ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Mesfushori i Partizanit, Bruno Telushi, duke mare cmimin si Sportisti i Vitit 2018, akorduar nga Shoqata Patriotike Cameria, perpara ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Christian Panucci dhe ndihmesi i tij, Ervin Bulku, duke ndjekur nga tribuna ndeshjen e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Christian Panucci dhe ndihmesi i tij, Ervin Bulku, duke ndjekur nga tribuna ndeshjen e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i Partizanit, Skender Gega, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i Kastriotit, Bledar Devolli, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i Partizanit, Skender Gega, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i Partizanit, Skender Gega, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Christian Panucci dhe ndihmesi i tij, Ervin Bulku, duke ndjekur nga tribuna ndeshjen e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Lojtaret e Partizanit duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Lojtaret e Partizanit duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Lojtaret e Partizanit duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Lojtaret e Kastriotit duke protestuar, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Ndeshja e futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019


Gjyqtari kryesor, Kreshnik Cjapi duke ndeshkuar me kartonin e verdhe nje nga lojtaret e Partizanit, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Kastrioti i Krujes, 2-0, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Shtune, 09 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22