English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA PER KANDIDATET E BASHKIVE PER ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT - Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me regjistrimin e kandidateve per 61 bashkite dhe listat e keshilltareve bashkiake per mandatin e ri te qeverisjes vendore.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Maj 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me regjistrimin e kandidateve per 61 bashkite dhe listat e keshilltareve bashkiake per mandatin e ri te qeverisjes vendore.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Maj 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me regjistrimin e kandidateve per 61 bashkite dhe listat e keshilltareve bashkiake per mandatin e ri te qeverisjes vendore.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Maj 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me regjistrimin e kandidateve per 61 bashkite dhe listat e keshilltareve bashkiake per mandatin e ri te qeverisjes vendore.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Maj 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me regjistrimin e kandidateve per 61 bashkite dhe listat e keshilltareve bashkiake per mandatin e ri te qeverisjes vendore.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5