English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET GJERMANE KONFERENCE SHTYPI - Deputetet Gjerman, Josip Juratovic, Renata Alt, Hansjorg Muller, gjate nje konference shtypi, ku kane folur ne lidhje me situaten politike ne Shqiperi dhe mundesine per celjen e negociatave me BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 12 Qershor 2019


Deputetet Gjerman, Josip Juratovic, duke folut gjate nje konference shtypi, ne lidhje me situaten politike ne Shqiperi dhe mundesine per celjen e negociatave me BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 12 Qershor 2019


Deputetet Gjerman, Josip Juratovic, Renata Alt, Hansjorg Muller, gjate nje konference shtypi, ku kane folur ne lidhje me situaten politike ne Shqiperi dhe mundesine per celjen e negociatave me BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 12 Qershor 2019


Deputetet Gjerman, Josip Juratovic, duke folut gjate nje konference shtypi, ne lidhje me situaten politike ne Shqiperi dhe mundesine per celjen e negociatave me BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 12 Qershor 2019


Deputetet Gjerman, Josip Juratovic, Renata Alt, Hansjorg Muller, gjate nje konference shtypi, ku kane folur ne lidhje me situaten politike ne Shqiperi dhe mundesine per celjen e negociatave me BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 12 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5