English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBYLLET PRESIDENCA E RUMANISE NE KRYE TE BE - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019


Ambasadori i Rumanise ne Shqiperi, Mircea Perpelea, duke folur gjate nje ceremonie me rastin e permbylljes se Presidences Rumune te Keshillit te Bashkimit Evropian, ne Shtepine e Evropes ne Tirane.
Kategori: Te huaj
E Premte, 12 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10