English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PERFAQESUESIT E OPOZITES PAS TAKIMIT ME KOMISIONIN E VENECIAS - Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019


Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019


Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019


Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019


Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019


Perfaqesuesit e opozites, Oerd Bylykbashi i PD dhe Klajda Gjosha e LSI, duke folur per reporteret pas nje takimi me anetaret e Komisionit te Venecias, i cili ka ardhur ne Tirane me ftese te Kuvendit per te dhene nje opinion ne lidhje me proceduren qe ka nisur Parlamenti per shkarkimin e Presidentit.
Kategori: PD
E Marte, 10 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6