English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET RAPORTI EKONOMIK PER BALLKANIN PERENDIMOR - Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, duke folur gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe Drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj, gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe Drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj, gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe Drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj, gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe Drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj, gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku duke folur gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, Kryeekonomistja e BB ne Tirane, Hilda Shijaku dhe Drejtoresha e mardhenieve me publikun ne BB, Ana Gjokutaj, gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Bankes Boterore ne Shqiperi, Maryam Salim, duke folur gjate prezantimit te Raportit te rregullt ekonomik rajonal per vendet e Ballkanit Perendimor.
Kategori: Ekonomi
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8