English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUMI RAJONAL PER KONVENTEN E STAMBOLLIT - Kryeministri, Edi Rama, , Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Pjesemarrese te conferences, duke folur ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ne Forumin Rajonal “Fund dhunes ndaj grave ne Ballkanin Perendimor dhe ne Turqi: Zbatojme Normat, Ndryshojme Mendesite”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 09 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7