English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA DHE CUCI GJATE INSPEKTIMIT TE BANESAVE NE DURRES - Kryeministri, Edi Rama dhe Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke inspektuar banesat e demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Qeveri
E Diele, 01 Dhjetor 2019


Eksperte duke bere inspektimin e banesave dhe vleresimin e demeve te shtepive te demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Qeveri
E Diele, 01 Dhjetor 2019


Eksperte duke bere inspektimin e banesave dhe vleresimin e demeve te shtepive te demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Qeveri
E Diele, 01 Dhjetor 2019


Eksperte duke bere inspektimin e banesave dhe vleresimin e demeve te shtepive te demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Te Ndryshme
E Diele, 01 Dhjetor 2019


Nje banore duke puthur ne faqe Kryeministrin, Edi Rama, gjate inspektimit te banesave e demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Qeveri
E Diele, 01 Dhjetor 2019


Kryeministri, Edi Rama duke biseduar me banore gjate inspektimit te banesave e demtuara nga termeti 6.4 balle, ne zonen e ish-Kenetes, ne Durres.
Kategori: Qeveri
E Diele, 01 Dhjetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6