English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MERKAJ KALON VETING - Drejtori i Departamentit te Kufirit dhe Migracionit, ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, Eduart Merkaj, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Merkaj kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Polici
E Hene, 13 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Ledian Rusta, Sonila Kadareja, Luljeta Qoku, Drejtori i Departamentit te Kufirit dhe Migracionit, ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, Eduart Merkaj, gjate nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Merkaj kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Polici
E Hene, 13 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Ledian Rusta, Sonila Kadareja, Luljeta Qoku, Drejtori i Departamentit te Kufirit dhe Migracionit, ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, Eduart Merkaj, gjate nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Merkaj kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Polici
E Hene, 13 Janar 2020


Drejtori i Departamentit te Kufirit dhe Migracionit, ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, Eduart Merkaj, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Merkaj kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Polici
E Hene, 13 Janar 2020


Drejtori i Departamentit te Kufirit dhe Migracionit, ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, Eduart Merkaj, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Merkaj kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Polici
E Hene, 13 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5