English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SAMITI RAJONAL I TURIZMIT - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Zv/ambasadoren Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Drejtori Ekzekutiv i Organizates Boterore te Turizmit (UNWTO), Zhu Shanzhong, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjise te Sllovenise, Zdravko Pocivalsek, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Zv/ministrja e Ekonomise dhe Zhvillimit te Serbise, Renata Pindzo, duke folur ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjise te Sllovenise, Zdravko Pocivalsek, Drejtori Ekzekutiv i Organizates Boterore te Turizmit (UNWTO), Zhu Shanzhong, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Drejtorja per Europen ne Organizaten Boterore te Turizmit, Alessandra Priante, Zv/ministri i Turizmit ne Bullgari, Lyuben Kanchev, Ministri i Ekonomise i Maqedonise se Veriut, Kreshnik Bekteshi, duke pozuar per nje foto familjare ne Samitin Nderkombetar “Turizmi, Solidaritet dhe Qendrueshmeri”, i cili u zhvillua ne Tirane, duke marre shkas nga pasojat katastrofike qe shkaktoi termeti i 26 nentorit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8