English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RUCI PRET SANTOS - Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Ruci e informoi ate mbi reformen ne drejtesi dhe reformen zgjedhore.
Kategori: Parlament
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Ruci e informoi ate mbi reformen ne drejtesi dhe reformen zgjedhore.
Kategori: Parlament
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Ruci e informoi ate mbi reformen ne drejtesi dhe reformen zgjedhore.
Kategori: Parlament
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci dhe Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Ruci e informoi ate mbi reformen ne drejtesi dhe reformen zgjedhore.
Kategori: Parlament
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4