English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


POLICIA NE TERREN - Oficere policie duke i larguar qytetaret qe kane brenda fashes orare te lejuar nga nje park pasi eshte e ndaluar ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie duke i larguar qytetaret qe kane brenda fashes orare te lejuar nga nje park pasi eshte e ndaluar ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie duke i larguar qytetaret qe kane brenda fashes orare te lejuar nga nje park pasi eshte e ndaluar ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie me maska ne Rrugen e Kavajes duke patrulluar per te monitoruar te gjithe qytetaret qe kane ardhur nga jashte vendit dhe nuk zbatojne rregullin e vetekarantinimit ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie me maska ne Rrugen e Kavajes duke patrulluar per te monitoruar te gjithe qytetaret qe kane ardhur nga jashte vendit dhe nuk zbatojne rregullin e vetekarantinimit ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie me maska ne Rrugen e Kavajes duke patrulluar per te monitoruar te gjithe qytetaret qe kane ardhur nga jashte vendit dhe nuk zbatojne rregullin e vetekarantinimit ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Polici
E Merkure, 25 Mars 2020


Forca policie e ushtrie me maska e doreza qe kane ngritur postblloqe ne Tirane per te kontrolluar makinat e qytetaret te cilet nuk zbatojne rregullat e vetekarantinimit pas fashes orare te lejuar, ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Forca policie e ushtrie me maska e doreza qe kane ngritur postblloqe ne Tirane per te kontrolluar makinat e qytetaret te cilet nuk zbatojne rregullat e vetekarantinimit pas fashes orare te lejuar, ne zbatim te masave te qeverise per parandalimin e perhapjes se koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8