English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET DUKE HYRE E DUKE DALE NGA SEANCA - Deputeti Ralf Gjoni me maske ne fytyre, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Bujar Cela duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Vullnet Sinaj duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet Rolant Xhelilaj dhe Dritan Bici, duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet Rolant Xhelilaj dhe Dritan Bici, duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetja Antoneta Dhima, duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetja Eglantina Gjermeni, duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Fidel Ylli duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Fidel Ylli duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet Adnor Shameti dhe Blerina Gjylameti duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet Adnor Shameti dhe Blerina Gjylameti duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Ralf Gjoni duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Ralf Gjoni duke hyre ne nje seance parlamentare me cader ne dore ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Alket Hyseni duke hyre ne nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet Dritan Bici dhe Luan Duzha duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri per Rindertimin, Arben Ahmetaj dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri per Rindertimin, Arben Ahmetaj dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri per Rindertimin, Arben Ahmetaj dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Eduard Shalsi, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Deputetja Senida Mesi, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Eduard Shalsi, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Deputetja Senida Mesi, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Ministri i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Eduard Shalsi, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Deputetja Senida Mesi, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Ralf Gjoni me maske ne fytyre, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Ralf Gjoni me maske ne fytyre, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputeti Ralf Gjoni me maske ne fytyre, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020


Deputetet, Niko Peleshi dhe Ilirjan Pendavinji duke dale nga nje seance parlamentare ku u miratuan tri projektrezoluta per vleresimin e veprimtarise se tre institucioneve te pavarura ne vend, si edhe dy projektligje. Seanca ne kuvend u zhvillua nen masa te vecanta per shkak te koronavirusit, COVID 19.
Kategori: Parlament
E Enjte, 21 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 25 of 25