English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META NE KONFERENCE SHTYPI - Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, teksa mban ne dore nje dokument, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, Keshilltari i tij per mediat, Tedi Blushi, duke hyre nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, Keshilltari i tij per mediat, Tedi Blushi, duke hyre nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi, teksa mban ne dore nje dokument, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke dale nga nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020


Presidenti, Ilir Meta, duke dale nga nje konference shtypi, ku njoftoi se do t'i kerkoje BE te nise nje hetim nderkombetar per situaten ne Reformen ne Drejtesi, dhe tha se shembja e teatrit shenoi renien e ekzistences se shtetit ligjor.
Kategori: Presidenti
E Premte, 22 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17