English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


POLICIA SHOQERON PROTESTUES TE SHOQATAVE TE TRANSPORTIT - Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar nje nga protestuesit e Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke monitoruar protesten e Shoqatave te Transportit Urban sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Forca policie duke shoqeruar protestues te Shoqatave te Transportit Urban pasi kane thyer urdhrin e tubimeve te paligjshme. Ata protestuan sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre kryesisht financiare dhe refuzuan te nisin punen.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020


Protestues te Shoqatave te Transportit Urban duke protestuar sepse qeveria nuk i ka plotesuar kerkesat e tyre financiare dhe refuzuan te nisin punen. Nderkohe qe forcat e policise shoqeruan ne komisariat dhjete protestues.
Kategori: Polici
E Merkure, 24 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 24 of 24