English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHERBIMI INFEKTIV NE TIRANE - Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Furgoni i kuq due transportuar nje te burgosur femer te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur rritje te madhe te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Njerez ne radhe ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Njerez ne radhe ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Njerez duke ecur prane Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Njerez duke ecur prane Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020


Njerez duke ecur prane Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15