English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TEMO NUK KALON VETING - Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Korce, Etleva Temo, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Temo u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Tetor 2020


Trupa gjykuese, Pamela Qirko, Firdes Shuli, Olsi Komici, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Korce, Etleva Temo, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Temo u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Tetor 2020


Trupa gjykuese, Pamela Qirko, Firdes Shuli, Olsi Komici, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Korce, Etleva Temo, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Temo u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Tetor 2020


Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Korce, Etleva Temo, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Temo u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4