English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER MENAXHIMIN E MBETJEVE - Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, duke folur ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020


Ambasadorja e Suedise ne Shqiperi, Elsa Hastad, duke folur ne konferencen kombetare mbi “Menaxhimin e Integruar te Mbetjeve ne Shqiperi - Boshlleqet, Sfidat dhe Perspektivat ne rrugen e Perafrimit me BE, e mbajtur ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Marte, 13 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12