English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PUSTINA KALON VETTING - Prokurorja prane Prokurorise se Pergjithshme, Pranvera Pustina (Hoxha), duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, Pustina kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 14 Tetor 2020


Prokurorja prane Prokurorise se Pergjithshme, Pranvera Pustina (Hoxha), duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, Pustina kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 14 Tetor 2020


Prokurorja prane Prokurorise se Pergjithshme, Pranvera Pustina (Hoxha), duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, Pustina kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 14 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3