English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ROYCE MERR TITULLIN HONORIS CAUSA - Rektori i Universitetit te Tiranes, Artan Hoxha, Ndihmes Sekretarja e SHBA per Ceshtjet Arsimore dhe Kulturore Marie Royce, e cila gjate vizites ne Tirane eshte vleresuar me titullin e Nderit Honoris Causa. Cmimi u akordua nga UT per kontributin e dhene ne forcimin e marredhenieve midis dy vendeve, ne perfshirjen e gjere te personelit akademik dhe studenteve ne programet e Departamentit te Shtetit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 16 Tetor 2020


Rektori i Universitetit te Tiranes, Artan Hoxha, Ndihmes Sekretarja e SHBA per Ceshtjet Arsimore dhe Kulturore Marie Royce, e cila gjate vizites ne Tirane eshte vleresuar me titullin e Nderit Honoris Causa. Cmimi u akordua nga UT per kontributin e dhene ne forcimin e marredhenieve midis dy vendeve, ne perfshirjen e gjere te personelit akademik dhe studenteve ne programet e Departamentit te Shtetit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 16 Tetor 2020


Rektori i Universitetit te Tiranes, Artan Hoxha, Ndihmes Sekretarja e SHBA per Ceshtjet Arsimore dhe Kulturore Marie Royce, e cila gjate vizites ne Tirane eshte vleresuar me titullin e Nderit Honoris Causa. Cmimi u akordua nga UT per kontributin e dhene ne forcimin e marredhenieve midis dy vendeve, ne perfshirjen e gjere te personelit akademik dhe studenteve ne programet e Departamentit te Shtetit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 16 Tetor 2020


Rektori i Universitetit te Tiranes, Artan Hoxha, Ndihmes Sekretarja e SHBA per Ceshtjet Arsimore dhe Kulturore Marie Royce, e cila gjate vizites ne Tirane eshte vleresuar me titullin e Nderit Honoris Causa. Cmimi u akordua nga UT per kontributin e dhene ne forcimin e marredhenieve midis dy vendeve, ne perfshirjen e gjere te personelit akademik dhe studenteve ne programet e Departamentit te Shtetit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 16 Tetor 2020


Ndihmes Sekretarja e SHBA per Ceshtjet Arsimore dhe Kulturore Marie Royce, duke folur gjate ceremonise ku eshte vleresuar me titullin e Nderit Honoris Causa. Cmimi u akordua nga UT per kontributin e dhene ne forcimin e marredhenieve midis dy vendeve, ne perfshirjen e gjere te personelit akademik dhe studenteve ne programet e Departamentit te Shtetit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 16 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5