English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RRUMBULLAKU KALON VETTING - Drejtori i Pergjithshem i Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat (SHCBA), Muhamet Rrumbullaku duke hyre ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Rrumbullaku kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 19 Nentor 2020


Drejtori i Pergjithshem i Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat (SHCBA), Muhamet Rrumbullaku duke hyre ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Rrumbullaku kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 19 Nentor 2020


Drejtori i Pergjithshem i Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat (SHCBA), Muhamet Rrumbullaku duke hyre ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Rrumbullaku kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 19 Nentor 2020


Drejtori i Pergjithshem i Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat (SHCBA), Muhamet Rrumbullaku duke hyre ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Rrumbullaku kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 19 Nentor 2020


Drejtori i Pergjithshem i Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat (SHCBA), Muhamet Rrumbullaku duke hyre ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Rrumbullaku kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 19 Nentor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5