English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META PRET DI MAIO - Presidenti, Ilir Meta duke percjelle Ministrin e Jashtem Italian, Luigi di Maio pas nje vizite ne presidence ku diskutuan per marredheniet mes dy vendeve. Presidenti vleresoi Ministrin Di Maio per ndihmen e dhene nga Italia gjate termetit tragjik te 26 nentorit 2019 dhe per pandemine e COVID-19.
Kategori: Presidenti
E Premte, 20 Nentor 2020


Presidenti, Ilir Meta, Ministri i Jashtem Italian, Luigi di Maio gjate nje vizite ne presidence ku diskutuan per marredheniet mes dy vendeve. Presidenti vleresoi Ministrin Di Maio per ndihmen e dhene nga Italia gjate termetit tragjik te 26 nentorit 2019 dhe per pandemine e COVID-19.
Kategori: Presidenti
E Premte, 20 Nentor 2020


Presidenti, Ilir Meta, Ministri i Jashtem Italian, Luigi di Maio gjate nje vizite ne presidence ku diskutuan per marredheniet mes dy vendeve. Presidenti vleresoi Ministrin Di Maio per ndihmen e dhene nga Italia gjate termetit tragjik te 26 nentorit 2019 dhe per pandemine e COVID-19.
Kategori: Presidenti
E Premte, 20 Nentor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3