English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HEDHJA E KRYQIT NE BERAT - Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit, ku mori pjese dhe presidenti, Ilir Meta, prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit, ku mori pjese dhe presidenti, Ilir Meta, prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Ceremonia e hedhjes se kryqit te bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Disa djem, duke kapur kryqin e bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Disa djem, duke kapur kryqin e bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Prifti duke pershendetur 21 vjecarin, Daniel Lirza, qe kapi kryqin e bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Prifti duke pershendetur 21 vjecarin, Daniel Lirza, qe kapi kryqin e bekuar, ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit. Ne ceremoni mori pjese dhe presidenti, Ilir Meta.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Prifti duke bekuar me kryq pjesemarresit ne qytetin e Beratit prane lumit Osum ne Berat, gjate festes Ortodokse te Epifanise, dite ne te cilen eshte pagezuar Krishti ne lumin e Jordanit. Ne ceremoni mori pjese dhe presidenti, Ilir Meta.
Kategori: Feja
E Enjte, 07 Janar 2021


Perfaqesuesi ligjor i PD, Ivi Kaso, gjate shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 07 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 21 of 21