English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA FLET PER VAKSINIMIN - Kryeministri Edi Rama duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke shkuar ne ambientet e stadiumit Air Albania, ku do te mbahet vaksinimi kunder koronavirusit, Covid-19. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur ne ambientet e stadiumit Air Albania, ku do te mbahet vaksinimi kunder koronavirusit, Covid-19. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur per vaksinimin kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e stadiumit Air Albania. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Infermiere duke shkuar ne ambientet e stadiumit Air Albania, ku do te mbahet vaksinimi kunder koronavirusit, Covid-19. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke dale nga ambientet e stadiumit Air Albania, ku do te mbahet vaksinimi kunder koronavirusit, Covid-19. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke dale nga ambientet e stadiumit Air Albania, ku do te mbahet vaksinimi kunder koronavirusit, Covid-19. Shqiperia nisi sot vaksinimin me vaksinat e Pfizer, fillimisht per stafin shendetesor. Vaksinimi eshte falas dhe jo me detyrim.
Kategori: Qeveri
E Hene, 11 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22