English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BANORET E ZALL GJOCAJ PROTESTOJNE PARA SPAK - Banoret e Zall Gjocajt duke protestuar perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Banoret e Zall Gjocajt duke protestuar perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Banoret e Zall Gjocajt duke protestuar perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Banoret e Zall Gjocajt duke protestuar perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Banoret e Zall Gjocajt duke protestuar perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Banoret e Zall Gjocajt duke folur per reporteret teksa protestojne perballe Prokurorise se Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (SPAK) kunder te ndertimit te HEC-eve “Seke” dhe “Zais”, ne Parkun Kombetar Zall-Gjoçaj. Ata depozituan edhe nje kallezim per nje sere zyrtaresh, nder ta edhe ministrin Blendi Klosi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6