English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I QIRJAZI NE KPK - Trupa gjykuese Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa (Bungo), Gjyqtarja prane gjykates se Apelit ne Tirane, Maria Qirjazi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Qirjazi po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Shkurt 2021


Trupa gjykuese Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa (Bungo), Gjyqtarja prane gjykates se Apelit ne Tirane, Maria Qirjazi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Qirjazi po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Shkurt 2021


Trupa gjykuese Roland Ilia, Genta Tafa (Bungo), Gjyqtarja prane gjykates se Apelit ne Tirane, Maria Qirjazi, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Qirjazi po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3