English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HICKA NUK KALON VETING - Kandidatja per Gjykaten e Larte, Alma Hicka, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Hicka u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 02 Prill 2021


Trupa gjykuese, Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Xhensila Pine, Kandidatja per Gjykaten e Larte, Alma Hicka, duke gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Hicka u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 02 Prill 2021


Trupa gjykuese, Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Xhensila Pine, Kandidatja per Gjykaten e Larte, Alma Hicka, duke gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Hicka u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 02 Prill 2021


Kandidatja per Gjykaten e Larte, Alma Hicka, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Hicka u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 02 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4