English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLUKU NE KONFERENCE SHTYPI - Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku duke folur ne nje konference shtypi pasi 60 kontrolloret e trafikut ajror te AlbControl kane shpallur paaftesine ne pune duke firmosur nje dokument ku shprehet se kane stres per shkak te kushteve te veshtira financiare, qe kane ardhur si pasoje e uljes se pages se tyre nga 4400 dollare ne 2400 dollare per shkak te pandemise. Ky vendim ka sjelle bllokimin e punes dhe pezullimin e te gjitha fluturimeve ne aeroportin e Rinasit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 07 Prill 2021


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku duke folur ne nje konference shtypi pasi 60 kontrolloret e trafikut ajror te AlbControl kane shpallur paaftesine ne pune duke firmosur nje dokument ku shprehet se kane stres per shkak te kushteve te veshtira financiare, qe kane ardhur si pasoje e uljes se pages se tyre nga 4400 dollare ne 2400 dollare per shkak te pandemise. Ky vendim ka sjelle bllokimin e punes dhe pezullimin e te gjitha fluturimeve ne aeroportin e Rinasit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 07 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2