English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ZIFLA NUK KALON VETTING - Prokurorja ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Alketa Zifla, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Zifla u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 16 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Xhensila Pine, Etleda Ciftja, Pamela Qirko, Prokurorja ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Alketa Zifla, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Zifla u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 16 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Xhensila Pine, Etleda Ciftja, Pamela Qirko, Prokurorja ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Alketa Zifla, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Zifla u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 16 Qershor 2021


Prokurorja ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Alketa Zifla, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Zifla u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 16 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4