English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TEATER FERMA E KAFSHEVE - Aktoret, Hervin Culi, Florian Agalliu, Erjona Kakeli, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervishi, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.Kjo eshte shfaqja e pare e vene ne skene pas hapjes se vendit per shkak te pandemise se koronavirusit.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Bojken Lako ne rolin e narratorit gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Urim Aliaj, Neritan Licaj, Hervin Culi, Erjona Kakeli, Florian Agalliu, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes. Kjo eshte shfaqja e pare e vene ne skene pas hapjes se vendit per shkak te pandemise se koronavirusit.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Xhuliano Brisku, Niada Saliasi, Urim Aliaj, Florian Agalliu, Hervin Culi, Neritan Licaj, Erjona Kakeli, Doriana Caushi, Anila Bisha, Donald Shehu, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes. Kjo eshte shfaqja e pare e vene ne skene pas hapjes se vendit per shkak te pandemise se koronavirusit.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Florian Agalliu, Hervin Culi, Neritan Licaj, Erjona Kakeli, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes. Kjo eshte shfaqja e pare e vene ne skene pas hapjes se vendit per shkak te pandemise se koronavirusit.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Bojken Lako ne rolin e narratorit gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Neritan Licaj, Niada Saliasi duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori, Hervin Culi, dhe te tjere duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Florian Agalliu, Donald Shehu duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Bojken Lako ne rolin e narratorit gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Neritan Licaj, Hervin Culi, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktori Neritan Licaj, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Neritan Licaj, Hervin Culi, duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret Florian Agalliu, Donald Shehu, Erjona Kakeli, Anila Bisha, Dori Caushi duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021


Aktoret duke interpretuar gjate komedise satirike “Ferma e Kafsheve”, e vene ne skene nga regjizorja Driada Dervish, ne Amfitetarin e Liqenit te Tiranes.
Kategori: Kulture
E Enjte, 15 Korrik 2021

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 44