English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DVORANI PAS SEANCES NE SPAK - Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke folur per reporteret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Ish-kreu i KED, Ardian Dvorani duke folur per reporteret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj Dvoranit, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6