English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI HETIMOR PER ZGJEDHJET - Deputeti Enkelejd Alibeaj dhe deputetet e tjere gjate nje mbledhjeje te Komisionit hetimor per zgjedhjet e 25 prillit 2021.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputeti Enkelejd Alibeaj dhe deputetet e tjere gjate nje mbledhjeje te Komisionit hetimor per zgjedhjet e 25 prillit 2021.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputeti Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Toni Gogu, gjate nje mbledhjeje te Komisionit hetimor per zgjedhjet e 25 prillit 2021.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputeti Enkelejd Alibeaj dhe deputetet e tjere gjate nje mbledhjeje te Komisionit hetimor per zgjedhjet e 25 prillit 2021.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputeti Enkelejd Alibeaj dhe deputetet e tjere gjate nje mbledhjeje te Komisionit hetimor per zgjedhjet e 25 prillit 2021.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5