English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUMI PER ZHVILLIMIN E MEDIAS - Kryetari i Prezences se OSBE, Ambasadori Vincenzo Del Monaco, duke folur ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Kryetari i Prezences se OSBE, Ambasadori Vincenzo Del Monaco, duke folur ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Kryetari i Prezences se OSBE, Ambasadori Vincenzo Del Monaco, dhe pjesemarresit e tjere duke folur ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputetet, Agron Gjekmarkaj, Petro Koci, Perfaqesuesja e Bashkimit te Transmetuesve Evropiane (EBU), Radka Betcheva, ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Gazetari Koloreto Cukali ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Gazetarja Anila Hoxha ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021


Gazetarja Anila Hoxha ne Forumin vjetor per Zhvillimin e Medias, e organizuar per te shtatin vit radhazi nga Prezenca e OSBE-se, ne formen e nje platforme dialogu mes medias, institucioneve shteterore dhe shoqerise civile per lirine dhe zhvillimin e medias ne Shqiperi.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 25 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7