English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LULAJ NUK KALON VETING - Prokurori prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Artan Lulaj duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Lulaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Trupa gjykuese, Genta Tafa (Bungo), Lulzim Hamitaj, Alma Faskaj, Prokurori prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Artan Lulaj gjate nje nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Lulaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Prokurori prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Artan Lulaj gjate nje nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Lulaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Prokurori prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Artan Lulaj duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Lulaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4