English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA DHE MANJA NE KONFERENCE - Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, gjate nje konference per shtyp, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, gjate nje konference per shtyp, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryeministri Edi Rama, gjate nje konference per shtyp me Ministrin e Drejtesise, Ulsi Manja, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryeministri Edi Rama, gjate nje konference per shtyp me Ministrin e Drejtesise, Ulsi Manja, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, gjate nje konference me Kryeministrin Edi Rama, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, gjate nje konference per shtyp, ku eshte diskutuar mbi deklaratat e kryeministrit drejt SPAK, gjate Asasmblese se PS.
Kategori: PS
E Merkure, 11 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6