English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER ZHVILLIMIN E TURIZMIT NE RAJON - Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit Rajonal te Bashkepunimit, Majlinda Bregu, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ushtruesi i Detyres së Shefit të Delegacionit Evropian në Shqipëri, Alexis Hupin, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit Rajonal te Bashkepunimit, Majlinda Bregu, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit Rajonal te Bashkepunimit, Majlinda Bregu, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Tregtise, Turizmit dhe Telekomunikacionit të Serbise, Tatjana Matic gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, Ministri e Tregtise se Jashtme dhe Marredhenieve Ekonomike të Bosnjes dhe Hercegovines, Stasa Kosarac dhe Ministrja e Tregtise, Turizmit dhe Telekomunikacionit të Serbise, Tatjana Matic gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, Ministri e Tregtise se Jashtme dhe Marredhenieve Ekonomike te Bosnjes dhe Hercegovines, Stasa Kosarac dhe Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, Ministri e Tregtise se Jashtme dhe Marredhenieve Ekonomike të Bosnjes dhe Hercegovines, Stasa Kosarac dhe Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit të Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Sekretarja e Pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate Konferences Nderministrore per Zhvillimin e Turizmit në Ballkanin Perëndimor, te zhvilluar ne Tirane, ku u fol mbi mundesite e turizmit ne rajon si dhe uljen e mundshme te tarifave roaming.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 27 of 27