English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMITETI ORGANIZATIV I PARTISE SE LIRISE - Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta dhe zv/kryetari i kesaj partie, Agim Nesho, duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022


Kryetari i PL, Ilir Meta duke folur gjate komitetit organizativ te Partise se Lirise (ish LSI), ku jane zgjedhur drejtuesit e rinj te strukturave
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8