English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CEREMONIA PER 100 VJETORIN E MARREDHENIEVE ME SHBA - Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti i republikes, Bajram Begaj dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i grupit parlamentar te DP, Enkelejd Alibeaj gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj dhe ministrat Olta Xhacka, Niko Peleshi dhe Delina Ibrahimaj gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ish Presidenti dhe kreu i PL, Ilir Meta gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetet Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi dhe ish presidenti, Ilir Meta gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ish Presidenti dhe kreu i PL, Ilir Meta gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetet Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi dhe ish presidenti, Ilir Meta gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrat Bledar Cuci, Evis Kushi dhe Zv/kryeministrja Belinda Balluku gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj, Ambasadorja amerikane ne Tirane, Yuri Kim dhe Kryetarja e Parlamantit, Lindita Nikolla gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe Kryetari i bashkise se Tirane, Erion Veliaj duke dale nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe Kryetari i bashkise se Tirane, Erion Veliaj duke dale nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur nga Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit, ku u zhvillua ceremonia per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne teatrin e operas dhe baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim dhe Presidenti Bajram Begaj gjate ceremonise per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetja Monika Kryemadhi duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Edmond Panariti duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Presidenti Bajram Begaj dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e jashtme, Olta Xhacka duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e jashtme, Olta Xhacka duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e jashtme, Olta Xhacka duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Besnik Mustafaj duke hyre ne ceremonime per 100 vjetorin e marredhenieve Shqiperi-SHBA, te mbajtur ne Teatrin e Operas dhe Baletit, nen moton 100 Together - Krah per Krah.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022

Showing page 1 of 4. Records 1 to 30 of 94