English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MINISTRAT PAS MBLEDHJES SE QEVERISE - Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ku u fol ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Premte, 29 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11