English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TERMINALI I RI NE RINAS - Kryeministri Edi Rama, Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati dhe Zv/Presidenti i Kastrati Group, Leonard Kastrati, gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pjesa e jashtme e terminalit e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Aeroplane te kompanise WizzAir ne afersi te terminalit e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Drejtori i Pergjithshme i Policise se Shtetit, Gledis Nano, Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati dhe Zv/Presidenti i Kastrati Group, Leonard gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati, gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Zv/Presidenti i Kastrati Group, Leonard Kastrati duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Drejtori i pergjithshem i policise se Shtetit, Gledis Nano gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama, Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati dhe Zv/Presidenti i Kastrati Group, Leonard Kastrati, gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Qeveri
E Diele, 31 Korrik 2022


Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati dhe Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Presidenti i Kastrati Group, Shefqet Kastrati dhe Zv/Presidenti i Kastrati Group, Leonard Kastrati gjate inagurimit te terminalit te ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas), ku u shtuan 8 porta te reja dhe hyri ne fuqi teknologjia e re ne leximin e pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur te udhetojne, ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur ne rradhe per te kryer kontrollin e pasaportes ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur ne rradhe per te kryer kontrollin e pasaportes ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022


Pasagjere duke pritur ne rradhe per te kryer kontrollin e pasaportes ne terminalin e ri te Aeroportit Nene Tereza (Rinas). Ky terminal i ri shton 8 porta te reja si dhe futet ne fuqi teknologjia e re e leximit te pasaportave.
Kategori: Ekonomi
E Diele, 31 Korrik 2022

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 39