English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VAPE NE TIRANE - Pensioniste duke luajtur nen hijen e pemeve, ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Nje grua me nje femije duke u freskuar ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Nje burre duke u freskuar ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Burre duke luajtur me nje femije afer ujit ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Burre duke luajtur me nje femije afer ujit ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Cift duke pare patat ne uje ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Pensioniste duke luajtur nen hijen e pemeve, ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Pensioniste duke luajtur nen hijen e pemeve, ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Qytetar duke bere banjo dielli ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022


Qytetar duke bere banjo dielli ne zonen e liqenit arfiticial te Tiranes. Gjate diteve te fundit Shqiperia eshte pushtuar nga nje vale i nxehti, me temperatura qe kane arritur deri ne 37 grade, dhe qytetaret e Tiranes kane zgjedhur zonen e liqenit per t'u freskuar dhe clodhur.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 02 Gusht 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10