English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMEDIA CERTIFIKATA E MARTESES - Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Olta Daku dhe Mim Marjanaku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Vlera Pylla dhe Gentian Zenelaj, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktori, Gentian Zenelaj, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj, Vlera Pylla dhe Amri Hasanlliu, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Amri Hasanlliu dhe Xhuliano Brisku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktorja Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktorja Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Amri Hasanlliu, Vlera Pylla, Gentian Zenelaj, Mim Marjanaku dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Olta Daku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Amri Hasanlliu dhe Vlera Pylla, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktorja Vlera Pylla, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Mim Marjanaku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Gentian Zenelaj dhe Mim Marjanaku, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Vlera Pylla, Xhuliano Brisku dhe Amri Hasanlliu, duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023


Aktoret Vlera Pylla, Amri Hasanlliu dhe Gentian Zenelaj , duke interpretuar gjate komedise, Certifikata e Marteses, e autorit Ephraim Kishon, e vene ne skene nga Driada Dervishi, ne teatrin 'Aleksander Moisiu' ne qytetin e Durresit
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22