English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TURI FALENDERUES I PS NIS NE SHKODER - Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Nje qytetar duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Qytetare gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Kryenegociatorja per integrimin e Shqiperise ne BE, Majlinda Dhuka duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashteme, Olta Xhacka duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Edona Bilali duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Kryetari i ri i bashkise se Vaut te Dejes, Kristian Shkreli gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, kryeministri Edi Rama dhe kandidati fitues ne zgjedhjet e 14 majit per bashkine e Shkodres, Benet Beci duke folur gjate nje takimi falenderues me qytetit te Shkodres pas fitores se kandidatit socialist. Folesit kane folur mbi prioritetet e partise dhe kryetarit te ri te bashkise per qytetin per 4 vitet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 19 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19