English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I CICOLLIT NE KPK - Gjyqtarja prane Gjykates Administrative te Tiranes, Elvana Cicolli gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Cicolli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Maj 2023


Gjyqtarja prane Gjykates Administrative te Tiranes, Elvana Cicolli gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Cicolli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Maj 2023


Gjyqtarja prane Gjykates Administrative te Tiranes, Elvana Cicolli gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Cicolli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Maj 2023


Gjyqtarja prane Gjykates Administrative te Tiranes, Elvana Cicolli gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Cicolli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4