English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MYZYRI NE KOMISIONIN E LIGJEVE - Kryetari i Komisionit te Prokurimit Publik, Jonaid Myzyri duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Kryetari i Komisionit te Prokurimit Publik, Jonaid Myzyri duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Kryetari i Komisionit te Prokurimit Publik, Jonaid Myzyri duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Kryetari i Komisionit te Prokurimit Publik, Jonaid Myzyri duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4