English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TRYEZE DISKUTIMI E AMF - Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, drejtori i pergjithshem Ekzekutiv i AMF, Ervin Mete, zv/guvernatorja e pare e Bankes se Shqiperise, Luljeta Minxhozi duke folur gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Drejtori i Departamentit te Operacioneve Monetare ne Banken e Shqiperise, Marian Gjermeni dhe Kryetarja e Bashkimit te Dhomave te Industrise dhe Tregtise, Ines Mucostepa gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, drejtori i pergjithshem Ekzekutiv i AMF, Ervin Mete, zv/guvernatorja e pare e Bankes se Shqiperise, Luljeta Minxhozi duke folur gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, drejtori i pergjithshem Ekzekutiv i AMF, Ervin Mete, zv/guvernatorja e pare e Bankes se Shqiperise, Luljeta Minxhozi duke folur gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Zv/guvernatorja e pare e Bankes se Shqiperise, Luljeta Minxhozi duke folur gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023


Drejtori i Departamentit te Operacioneve Monetare ne Banken e Shqiperise, Marian Gjermeni dhe Kryetarja e Bashkimit te Dhomave te Industrise dhe Tregtise, Ines Mucostepa gjate nje tryeze diskutimi Mbi zhvillimin e tregjeve te kapitalit, pas miratimit nga Keshilli i Ministrave te Dokumentit te Politikave Per krijimin e nje mjedisi mundesues per zhvillimin e tregjeve te kapitalit ne Shqiperi, 2023-2027.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 26 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7