English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER CENSIN E POPULLISISE - Kryeministri Edi Rama duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Drejtoresha e INSTAT, Elsa Dhuli duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Konferenca hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama duke folur gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ministrja e re e Shtetit për Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit, Delina Ibrahimaj, Zv/ministrja e brendshem, Romina Kuko, Ministrja e re e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj dhe Ministrja e Kultures, Elva Margariti gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e re e Shtetit per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit, Delina Ibrahimaj, Zv/ministrja e brendshem, Romina Kuko, Ministrja e re e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj dhe Ministrja e Kultures, Elva Margariti gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Kryeministri Edi Rama, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe drejtoresha e INSTAT, Elsa Dhuli gjate konferences hapese per Censin e Popullsise dhe Banesave 2023. Folesit jane shprehur se kishte erdhur koha per kete proces dhe se do te kryhet sipas standardeve evropiane.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11